Hoppa till sidans innehåll

Ny GEMENSAM grafisk profil

04 SEP 2018 18:24
Idag lanserade vi tillsammans med HIF Karlskrona en helt ny gemensam profil.
  • Skapad: 04 SEP 2018 18:24

Tillsammans med HIF Karlskrona lanserade vi idag en gemensam grafisk profil. Vi vill med detta tydligt visa att vi närmar oss en gemensamt framtid och att vi kommer att bli en handbollsklubb att räkna med.

Den grafiska profilen och klubbmärket kommer att vara oerhört flexibel. Den kan användas på hemsidor, dekaler, tröjor och i alla storlekar utan problem. 

Compani 56 som är huvudpartner till oss och även till HIF Karlskrona blev dom som fick uppdraget att utveckla den grafiska profilen och vi är enormt nöjda med deras engagemang och framförallt med resultatet!

Några ord från John på Compani 56

”Sedan ett par år tillbaka har vi samarbetat med HIF Karlskrona. Vi har bland annat hjälpt dem med deras kommunikation och marknadsföring. För några månader sedan bestämde vi oss för att fördjupa samarbetet och ta varumärket HIF Karlskrona och Karlskrona Handboll, för dess framtida fusion, till nästa nivå.

Vi insåg snabbt att vi ville skapa något unikt, något som sticker ut och är skalbart i alla sammanhang. Emblemet/klubbmärket kom att spela en oerhört viktig roll och dess former återspeglas genom hela profilen. Igenkänningsfaktorn oavsett medie eller material är slående”.

 

Skribent: Thomas Zeidler
Epost: This is a mailto link

följoss

KONTAKT

 

Postadress:
Kungliga Flottans IF - Handboll
Björkholmskajen 3
37136 Karlskrona

Besöksadress:
Björkholmskajen 3
37136 Karlskrona

Kontakt:
Tel: 0455311552
Fax: 0455311552
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Våra samarbetspartners & sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer om våra samarbetsavtal och samarbeta med oss