Medlemsavgifter

Medlemsavgift:

Medlemsavgiften gäller per säsongsår:
400 kronor för ungdom from Handbollskola tom det år man fyller 20 år
500 kronor för vuxen from det år man fyller 21 år
850 kronor för familj. Som familjemedlem räknas alla i samma hushåll
200 kronor för passiv medlem inkl motionslagens deltagare och Handbollslekis.
Avgiften betalas in senast den 30 september till föreningens Bankgiro: 5650-7122. Skriv ut följande inbetalningsavi om du inte redan fått den av din tränare. På denna finns längst ner en talong som ska lämnas in till kansliet (direkt eller via tränaren). Det senare är speciellt viktigt om du är ny medlem eller har ändrade kontaktuppgifter.

Träningsavgift: (OBS nya inför 2018-19)

700 kr  juniorer/seniorer.
500 kr  A-ungdom,
400 kr  B- och C-ungdom
200 kr för D-ungdom och yngre
Betalas senast 30 september och du gör det lämpligast på samma sätt som du betalar medlemsavgiften, se ovan.
För dessa grupper ingår en träningsströja som kan provas ut och beställas vid ett av de tre tillfällen vi har klubbdagar på Stadium Karlskrona (Affärshuset Kronan)

Licensavgifter betals av föreningen, dvs inga extra avgifter tillkommer för det.

Karlskrona Handboll  bedriver Blekinges största ungdomsverksamhet inom handboll med ett stort antal lag i seriespel.
Drygt 500 ungdomar, pojkar och flickor, är representerade i de flesta ungdomsklasser och även herrjuniorklassen.

Vår verksamhet är under säsongen 17/18 lite i väntans tider på den nya Arenan som skall ersätta Östersjöhallen och är därför denna säsogen spridd på många olika hallar. vårt kansli delar bod med HIF Karlskrona på Björkholmsplan.

Målet för vår ungdomsverksamhet är att ge barn och ungdomar goda förutsättningar att utöva sin idrott samt att umgås socialt under trivsamma och kamratliga former.

Karlskrona Handboll har också seniorverksamhet med damlag och herrlag i de nationella seriesystemet. Damerna spelar kommande säsongen 2018-2019 i div 1 samt div 4 för U-laget medan Herrarna spelar i division 2 serie. Rekrytering av spelare till våra seniorlag skall i första hand ske från ungdomslagen.

Genom vår verksamhet i Östersjöhallen kan vi ge våra ungdomar en trygg och utvecklande samvaro med andra ungdomar tillsammans med utbildade och engagerade tränare och andra vuxna medlemmar.

Vår strävan är att hålla en låg medlemsavgift för att så många som möjligt skall kunna delta i föreningens verksamhet. För att föreningen skall klara sina åtagande är det dock mycket viktigt att alla betalar medlemsavgiften varje år. Medlemsavgiften skall vara betald senast den 30 september varje år. För att du ska kunna räkna dig som medlem i föreningen måste du betala medlemsavgiften.

Uppdaterad: 07 AUG 2018 09:05
Skribent: Styrelsen